Hizmetler

Gözetim

Gözetim Hizmeti Hakkında

Gümrüklerde ve iç piyasada yapılan kontroller temelde ürünün kalite çıtasını yakalayıp yakalamadığını sorgular. Satın alıcı şirketler de kalite dışında, sözleşmeye uygun noktalara uyulup uyulmadığını bilmek isterler. Bu noktada profesyonel gözetim hizmeti satın almayı tercih edebilirler.

SWC Sertifikasyon küresel ticaret hareketlerinde gözetim hizmeti sunmaktadır. Kalite belgeleri ve ihracat izinleri alanındaki uzun dönemli tecrübesinin ışığında, kurumsal ve profesyonel Gözetim hizmeti sağlamaktadır.

Gözetim hizmeti nasıl uygulanır?

Gözetim hizmetleri, söz konusu malın çıkış ve / veya varış noktasında gerçekleştirilebilir. Gözetimin referans kriteri, iki taraf arasındaki sözleşme ve fatura bilgileridir. Bu aşama, uzman personelin fiziksel izleme ve kontrol listesini birebir doldurmasıyla gerçekleştirilir. Ürünlerin sipariş büyüklüğüne göre, işgücü planı gerektiren bir takvimlendirmeye ihtiyaç duyulabilir.

Gözetim sırasında yapılan işlemler nelerdir?

Sözleşmede belirtilen ürünler denetlenir. Kalite, adet, ambalaj, etiket gibi bilgilerin doğruluğu ve uygunluğu gözetilir.

Zamanlama bilgileri denetlenir: Yükleme zamanına, teslim zamana uyulmuş mu not edilir.

Taşıma (lojistik) gözetimi: Taşımayla ilgili bilgiler (yöntem ve ayrıntılar) denetlenir.

Ayrıca gözetim aşaması için yakarıda bahsettiğimiz hususlar da kendi içinde ayrıntılar taşır. Uzman personelce yürütülen ayrıntılı ve dikkatli bir gözetim hizmeti, ürünleri satın alan firma için çok önemlidir. SWC sertifikasyonun dış ticaret izinleri ve kalite kontrol danışmalığı alanlarındaki uzun yıllara dayanan deneyimi, gözetim işlemlerinin net ve eksiksiz yürümesini sağlar.

SWC’nin ayrıntılı gözetim hizmeti:

-Ülkeler özel Kalite Kontrol ve Uygunluk Hizmetleri Dünyanın 85 ülkesinde gerçekleştirmektedir. 

-İmalat ve endüstri ürünleri gözetimi

-Gözetim hizmetimizin ana noktalar: Miktar, kalite, yükleme ve tahliye, konteynır.

Gözetim hizmetleri satın alıcı şirketin kayıplarını en aza indirir. SWC olarak uzun yıllara dayanan deneyimimizle ve uzmanlığımızla, gözetim hizmeti sürecini en net ve verimli tarzda hayata geçiriyor, sonuçları sizlere raporluyoruz.

Gözetim çalışmasını dünya standartlarında uygulayarak, size sunduğumuz bu hizmetin kalitesini en yüksek seviyede tutmayı amaçlıyoruz. Bilimsel standartlarda yürütülen bir gözetim hizmeti iş veriminizi ve iş hedeflerinizi pozitif yönde etkiler.

Belge İstek Formu Formu