Hizmetler

Ürün Testleri

Kaliteye ulaşmanın temel adımlarından biri: Test Etmek!

Ürünlerinizi ister ülke geneline, ister küresel pazara sunmayı amaçlıyor olun. Kalitesinden emin olmak isteyebilirsiniz. Herhangi bir kalite belgesine başvurmadan önce işleriniz kolaylaştıracak olan bu test çalışmaları, üretim parkurunuza ne tür yatırımlar yapacağınıza dair de size yol gösterecektir. 

Uzun dönemdir üretim faaliyetlerine devam eden bir şirket iseniz, çağın değişmesine göre sektörünüzde yeni standartlar ortaya çıkmış olabilir. Uluslararası yaygınlık da kazanabilen bu yeni standartlar için ürünlerinizin herhangi bir engel, eksiklik taşıyıp taşımadığını da test etmek akıllıca olacaktır. Böylece yatırımınızın geleceğini riske etmemiş olursunuz. Gerekli üretim düzenlemelerini, hatta ürün çeşitlendirmelerini hayata geçirmeniz mümkün olabilir.

Gerekirse ar-ge noktasında insan kaynağına yatırım yapıp yapmayacağınıza, ürünlerin bazı parçalarını tedarik yoluna gidip gitmeyeceğiniz de bu şekilde karar verebilirsiniz. Testler aslında bir üretim şirketinin en önemli iş geliştirme ve takip aygıtları arasında yer alır. İşin tüm aşamalarına yönelik atacağınız adımlarda yol gösterir.

Ticaret odaklı, veya üretiminde monte süreçlerinin önemli yer tuttuğu şirketler de test çalışmalarıyla ticari potansiyellerini riske atmamış olurlar. İhracat çalışmaları öncesinde ürünlerinin net kalite durumu öğrenebilirler. Bu veriler ışığında Ticari adımlarını şekillendirmeleri kolaylaşır.

Kısaca bağımsız test çalışmaları üretim planınıza ve tüm işinizin başarısına yardımcı olacaktır. Potansiyel ürün problemlerinizi erkenden saptayabileceksiniz. Yol yakınken gerekli önlemleri alabileceksiniz.

Bazı durumlarda da, sağladığımız belgelendirme işlemlerinde ek testler gerekebilmektedir. Böyle durumlarda, uluslararası yetkinliği olan 17025 onaylı test laboratuarlarından test raporu gerekmektedir. SWC olarak gerekli tüm bağımsız test hizmetlerini planlıyor ve hayata geçiriyoruz. Uzun yıllara dayanan kalite belgeleri temini ve danışmanlığı tecrübemiz, size en yetkin hizmeti sunmamızı sağlıyor. 

Verdiğimiz Test Hizmetleri

  • Gıda Ürün Testleri
  • Makine ve Ekipmanları Testleri
  • Elektrikli ve Elektronik Ekipmanlar Testleri
  • Kozmetik Ürün Testleri
  • Kimyasal Ürün Testleri
  • İnşaat Malzemeleri Testleri
  • Tekstil Ürünleri Testleri

SWC, yurtiçi ve yurtdışındaki yetkili ve donanımlı hizmet ağıyla, yıllardır kurumlarımıza en hızlı ve güvenilir hizmeti veriyor. Şirketlerin olabilecek minimum maliyetle, maksimum yetkinlikte ve güvende hizmete ulaşmasını sağlıyor.

Belge İstek Formu Formu