Hizmetler

Rusça Konuşulan Ülkelerde Çalışma Izinleri

Rusya ve Rusça konuşulan ülkelerin birçoğu birbirine benzer kültürlere, devlet yönetim yapılarına ve ticari regülâsyonlara sahiptir. Çalışma izinleri gibi spesifik konular, tıpkı ihracat sertifikasyon süreçleri gibi, özel bir çalışmaya ihtiyaç duyar. Uzmanlık ve deneyim gerektirir. SWC Sertifikasyon olarak Rusya ve Ukrayna başta olmak üzere, bölgenin ve dünyanın birçok ülkesinin ihracat kalite belgelerini ve ihracat için ihtiyaç duyulan diğer izinleri sağlıyoruz. Gerekli resmi mektupları, onayları, uygunluk belgelerini temin ediyoruz.

Diğer bir hizmet alanımız da, Rusya ve Rusça konuşan ülkelerde çalışma izinleri alımı. Tecrübemizi, bilgimizi ve uzman personelden oluşan organizasyon ağımızı bu noktada firmaların hizmetine sunuyoruz. 

Rusya’da çalışma izinleri , Rusça konuşulan ülkelerle benzer prosedürlere sahiptir. Kaldı ki, diğer Rusça konuşan ülkelerdeki çalışma izinlerinin de süreç ve aşamalarına tam olarak hakimiz. İlgili ülkeleri: Ukrayna, Kazakistan, Ermenistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Gürcistan, Özbekistan ve Belarus olarak sıralayabiliriz. Ülkeler ve bölgesel nüanslar, SWC  uzmanlardan oluşan yaygın organizasyon ağıyla kolayca üstesinden gelinebilecek, size mesai ve zaman kaybettirmeyecek. Atılması gereken adımları hızla hayata geçiriyor, sizi yormadan sorunsuz bir şekilde uyguluyoruz. Ayrıca Rusça konuşan ülkelerde çalışma izni alımı noktasındaki tüm güncel mevzuatı da takip ediyor, aksiyonlarda zaman kaybı yaşamıyoruz.

Çalışma izinleri temininin ülkelere göre ihtiyaç duyduğu işlemler farklılık gösterir. Örneğin Ukrayna çalışma izinleri ve Belaarus çalışma izinleri , Kazakistan çalışma izinleri gibi Slav kültürünün egemen olduğu ülkelerle; Azerbaycan çalışma izinleri gibi tarihi olarak bir dönem Rusya egemenliğinde yaşadığı için Rusça da konuşulan ülkelerdeki izin prosedürleri farklıdır.

Çalışma izinleri konusu gündelik ekonomik ve konjoktürel değişmelerden kolayca etkilenen bir alandır. Bu durum uzman ve yetkin bir danışmanlık firmasıyla çalışmayı daha bir gerekli kılmaktadır.

SWC olarak Rusya Federasyonu ve Rusça konuşan ülkeler için çalışma izinleri temin ediyoruz. Tüm prosedürü uzun yıllardır kurumsal düzeyde başarıyla sürdürdüğümüz ihracat kalite belgeleri ve ilgili izinler alanındaki deneyimimizle yürütüyoruz. Uzmanlığın verdiği yetkinlikle ve müşteri odaklı çalışma düsturunun getirdiği mükemmeliyetçilikle. Aklınıza takılan noktalarla ilgili lütfen bizle iletişim kurunuz. Uzmanlarımız en kısa sürede size dönüş yapacaklar.

Belge İstek Formu Formu